Heemsteedse Kunstbeurs

Deelnemen

 

De Kunstbeurs Heemstede is een beurs in ontwikkeling. We streven ernaar om ieder jaar een beurs te organiseren met kwalitatief goede kunst en veel diversiteit in kunstdisciplines. Iedere kunstenaar heeft de beschikking over een ruime, professionele stand en er wordt geen commissie gerekend over de verkochte werken. De kunstbeurs wordt door kunstenaars georganiseerd en van de deelnemers verwachten we dat ze zelf aanwezig zijn en een helpende hand bieden bij de inrichting en het verspreiden van pr-materiaal. Aan de deelnemers vragen we een bijdrage in de kosten van €175,-. Er zijn geen bijkomende kosten.

We blijven op zoek naar nieuwe, goede, professionele kunstenaars, die voldoen aan onze criteria. Vind jij dat wij er goed aan zouden doen jou uit te nodigen en voldoe je aan onze criteria, vul dan onderstaand inschrijvingsformulier in. Je inschrijving zal voorgelegd worden aan de externe ballotagecommissie. Uit alle geballoteerden zullen circa 60 kunstenaars geselecteerd worden.

Onze criteria:

  1. Je bent een professioneel beeldend kunstenaar. Hieronder verstaan wij dat je de intentie hebt en naar mogelijkheden zoekt om geld te verdienen met je kunst. Je instelling/motivatie dient een beroepsmatige instelling te zijn.
  2. Je hebt een beroepsopleiding gevolgd aan een kunstacademie waarvoor je toelatingsexamen hebt moeten doen.

Ben je autodidact dan wordt gekeken naar je curriculum vitae en lijst van exposities.

De commissie beoordeelt de aanvragen vervolgens op:

  • oorspronkelijkheid en originaliteit
  • ontwikkeling in thematiek of idee in het werk
  • persoonlijk handschrift
  • actualiteit

Alleen volledig ingevulde formulieren voorzien van website en foto’s van recent werk worden in behandeling genomen.

Inschrijfformulier voor deelname

Mocht het formulier niet goed werken dan kan je de informatie ook direct mailen naar: info@kunstbeursheemstede.nl

Je gegevens

  • Volgende 1 / 2
 

Over je werk

  • Dat kan door na inschrijving via dit formulier een reply te sturen op de bevestigingsmail met daarin benodigde bestanden.
 

Verification

  • 2 / 2