Heemsteedse Kunstbeurs

Programma en activiteiten

 

Het accent van de Kunstbeurs Heemstede 7e editie ligt op twee- en driedimensionale kunst. Er valt opnieuw een breed aanbod te bewonderen van werk van gerenommeerde kunstenaars uit verschillende kunstdisciplines: beelden, schilderijen, tekeningen, fotografie, grafiek, keramiek, mozaïek, sieraden, glas en vilt/textiel.

Tijdens het weekend zal er ook aandacht zijn voor andere vormen van kunst, zoals muziek en dichtkunst. Ook voor de kinderen zullen er activiteiten georganiseerd worden.

i

In 2019 zal de negende KERAMIEKVERZAMELBEURS voor 20e- en 21e-eeuwse keramiek deel uit maken van de Kunstbeurs Heemstede.
Gedurende deze ‘beurs in een beurs’ werd door verzamelaars hun verzameling te kijk en te koop aangeboden. Zij kregen op deze manier de unieke gelegenheid om keramiek te tonen, te kopen, te verkopen en te ruilen. Keramiek-restaurateur Noor Camstra en taxateur Ger de Ree zullen tijdens deze dagen aanwezig zijn voor vragen, adviezen en waardebepaling. 

Deze beurs vond vorig jaar voor de eerste keer plaats tijdens de Kunstbeurs Heemstede. Voorafgaande aan vorig jaar vond deze plaats bij Keramikos, Haarlem.

l

Programma:

Hierover is op dit moment nog geen informatie beschikbaar.

l

Kinderactiviteit: Voor speurneuzen van 5 tot 12 jaar zijn er bij de informatietafel bij de entree van de Kunstbeurs Heemstede leuke speurtochten te krijgen. Je gaat op zoek naar details van kunstwerken, die op de beurs te zien zijn. Na afloop kan je kijken of de antwoorden goed zijn en krijg je een kleine verrassing.

l

Pakje Kunst

Tijdens de 7eeditie zal er een Pakje Kunst Pop-up automaat staan op de Kunstbeurs Heemstede.
www.pakjekunst.com