Heemsteedse Kunstbeurs

9e Keramiek Verzamelaarsbeurs

 

Beurs in Beurs: Keramiek Verzamelaarsbeurs 2019 tijdens de Kunstbeurs Heemstede

Wij, keramiekverzamelaars, organiseren nu voor de 9dekeer een beurs voor verzamelaars van Keramiek.

De beurs vond de eerste 7 afleveringen plaats in een hiervoor gereserveerde ruimte bij Keramikos in Haarlem tijdens de Haarlemse Kunstlijn.
Vorig jaar 2018 kregen we een nieuwe plek in Heemstede en vond we onderdak bij de Kunstbeurs Heemstede. Ook dit jaar zijn wij aanwezig tijdens dit kunstevenement op 22, 23 en 24 maart in Sportplaza Groenendaal.

De beurs is ontstaan voor en door keramiekverzamelaars.
Er is behoefte aan een mogelijkheid om te kunnen ontzamelen of om te ruilen.

Zoals onze collega-verzamelaar het verwoordde:
‘De keramiekverzamelaarsbeurs biedt een mogelijkheid om zelf achter een stand te staan,  om over het werk te kunnen praten met belangstellenden en de eventuele nieuwe eigenaar te leren kennen.’

De afgelopen edities hebben wel bewezen dat de interactie tussen publiek en verzamelaar door jong en oud als positief ervaren wordt. Er kan tijdens deze beurs in een beurs gekeken, gekocht, verkocht en geruild worden.

Dhr. Ger de Ree van Capriolus is zondag 24 maart de hele dag als expert aanwezig om door u ingebrachte keramiek te taxeren of u te helpen bij het zoeken naar de maker van het werk.  Anniek Manshanden is beide dagen aanwezig als restaurator van keramiek en glas om te adviseren over de mogelijkheden en kosten van een restauratie. Dit kan om zowel moderne als historische keramiek gaan. We hopen dat veel liefhebbers van keramiek gedurende de Kunstbeurs Heemstede van deze gelegenheid gebruik zullen maken.