Tijdens de beurs staat er in de zaal een mobiele koffiebar van Brandmeester’s koffie. Hier kan je tegen inlevering van de afscheurstrook, die aan je entreekaartje bevestigt is, een gratis kopje koffie of thee halen. Deze consumptie wordt je aangeboden door de Kunstbeurs Heemstede. 

Mocht het niet lukken om tijdens de kunstbeurs hier gebruik van te maken dan is deze ook in te leveren bij een locatie van Brandmeester’s in Haarlem of Amsterdam.

Brandmeester’s is een koffiebranderij sinds 1994 en hun doel is om vers gebrande koffie in Nederland, op de kaart te zetten overeenkomstig het motto: het verst en toch dichtbij. 

De koffie van Brandmeester’s wordt elke dag in hun eigen micro-branderij vers gebrand volgens het ‘Roasting on Demand’-principe. De hoeveelheid koffie die zij branden is afgestemd op de vraag van onze klanten en zijn producten van betrouwbare komaf. Geen grote voorraden maar wekelijks vers gebrande koffie. Voor u om van te genieten. Op kantoor, in de horeca maar ook thuis.  https://www.brandmeesters.nl